جمعی از استادان حوزه و دانشگاه در نشست ایده علمی «جایگاه علوم عقلی در توسعه و اسلامی سازی دانش و نقش آن در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» بر لزوم توجه ویژه به جایگاه راهبردی علوم عقلی در این زمینه تأکید کردند.
رئیس مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، گفت: اربعین باید به جریانی فرهنگساز در طول سال تبدیل شود و تنها به چند روز خلاصه نشود.
دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از تدوین پروژه «بهره گیری از اهداف دین در اجتهاد » خبر داد و گفت: این پروژه ذیل میز توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی قرار گرفته است و در قالب یک کتاب به چاپ خواهد رسید.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران بیان کرد: : ما باید قدرت خود را جمع کرده و در یک مسیر قرار دهیم؛ نقش علما و فتاوای آن ها نیز در جنبش های اسلامی بسیار مهم است. در سال ۱۹۳۵ میلادی علما هر گونه تعامل با رژیم صهیونیستی را تحریم کردند که دو نفر از آن ها ایرانی بودند.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی با محوریت پژوهشکده قرآن کریم به دنبال غنی سازی زیرساختهای علوم انسانی است تا جوامع علمی را از نظر فکری آماده کند.
مسؤول نخستین نمایشگاه دستاوردهای قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: معرفی آثار و محصولات قرآنی این دفتر و شناسایی ظرفیت های قرآنی و ترویج آموزه ها و فرهنگ قرآنی در جامعه، از اهداف مهم برگزاری این نمایشگاه است.
رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: نظریه «امنیت متعالیه» پس از 12 سال کار پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی قم، با کسب نمره عالی تولید و در مراکز علمی داخلی و خارجی عرضه شد.